Song of Songs

Intiem muziektheater in tijden van FOMO, individualisme en maakbaarheid

Over Willow Mae

Willow Mae (Willemijn van Helden) studeerde zang aan de Havo voor Muziek en Dans en muziektheater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Ze is zangeres, liedschrijver en initiatiefnemer van Willow Mae en heeft haar eigen onderneming, Singspire. 
In 2019 kwam haar debuutalbum Song of Songs uit; ‘rough romantic folkpop’ waarmee ze de grenzen van de akoestische gitaarmuziek opzoekt.  Willow Mae wil de liefde in al haar facetten belichten en haar publiek ook tijdens voorstellingen meenemen in een multidisciplinaire beleving: iedere show is een intense en unieke publiekservaring in een muziektheatrale vorm. De thematiek, muziek, gedichten en teksten uit het artbook zijn de basis van de multidisciplinaire voorstelling Song of Songs.

Trailers

Over de voorstelling

Song of Songs

Liefde kan pijnlijk schuren, maar waar liefde tot bloei komt is er extase. Bestaat de paradijselijke partnerrelatie, zoals zowel Shakespeare als het Hooglied deze hebben beschreven, wel? Hoe bereiken we in hemelsnaam dat paradijs waarin partners extatisch in elkaar opgaan? Willow Mae neemt je mee in het mysterie van de liefde. Zoals de liefde kleurrijk, veelzijdig, onstuimig, onvoorspelbaar en onverzadigbaar is, zo is ook Willow Mae dat in haar debuutvoorstelling Song of Songs.

Een intiem gesprek

Om de totaalbeleving van Song of Songs compleet te maken heeft Willow Mae speciaal voor de kleine, intieme festivallocaties ook de mini-voorstelling Een intiem gesprek. Een intiem moment onder de boom, in een tentje, in de pipowagen of trailer. Willow Mae speelt een liedje van de voorstelling Song of Songs speciaal voor de bezoekers. Een koppel, wat vrienden, een moeder en dochter. Aan de hand van hun relatiestatus of -situatie wordt een liedje uitgekozen. Het liedje, de songtekst, de visuals en eventueel een vraag van de door Willow Mae samengestelde vragenkaarten zorgen voor de beleving van een intiem gesprek. Misschien wel voor het eerst…

Scène foto’s

Waar speelt de voorstelling?

Op dit moment zijn we bezig met de tourneeverkoop van Song of Songs. Ben jij programmeur van een theater en/of festival en wil je Song of Songs in jouw programmering? Stuur ons een boekingsaanvraag, download de brochure of neem contact met ons op.

Nieuws

Alle nieuwtjes met betrekking tot de voorstelling Song of Songs

Eerste boekingen komen binnen

We zijn blij dat er interesse is onze voorstelling! De eerste boekingen worden bevestigd en dat geeft ons vertrouwen in dat we een heleboel mensen mogen gaan raken met het onderwerp intimiteit in partnerrelaties. Wanneer de speellijst compleet is zullen wij deze op...

Alle brochures zijn verstuurd!

Alle theaters weten van ons allereerste theateraanbod ever. Dat voelt goed! Heb jij nog geen brochure ontvangen, en wil je er wel graag één via de mail? Laat het ons even weten via het contactformulier onderaan deze website.

Contactformulier

5 + 8 =

Contactgegevens

Stichting Seth Music & Theatre Entertainment

Info@seth-entertainment.nl

www.seth-entertainment.nl

Social Media